Jong en Oud

Szabad Fold is een geschikte vakantieplek voor alle leeftijden, het 3,5 hectare groot terrein met zijn natuur is een goudmijn voor de jongere kinderen die hagedissen, vlinders, padden, boomkikkers, egels en allerlei andere dieren, vogels en insecten kunnen zien,(elk jaar worden de kikkervisjes uit de vijver gevangen en bewonderd door de kids) verschillende speeltoestellen, speelgoed, zandbak, zwembad e.a. zorgen ervoor dat de kinderen zich de hele dag door kunnen vermaken.

Tijdens met name de schoolvakanties zijn er gezinnen met kinderen bij ons met vakantie, en de kinderen hebben zo ook leuke speelkameraadjes. Regelmatig worden er verjaardagen gevierd met slingers en ballonnen op de bomen, en lekkere taart. Tennissen, paardrijden, karten, draadloos internetten zijn enkele van de mogelijkheden dat de wat oudere kinderen aanspreekt.

En als de kinderen zich vermaken hebben de ouders ook vakantie, de rust en natuurliefhebbers kunnen wandelen, en met dank aan de fam. Rademakers die een lijst zijn begonnen over het wild die in de omgeving voorkomt kan men gericht wild observeren.

Voor cultuurliefhebbers is op 68 km afstand Budapest, dat niet alleen met auto maar vooral met de trein heel goed bereikbaar is, daarnaast zijn er een tiental leuke steden een dorpen te bezichtigen, paardenshows, openlucht musea, te veel om op te noemen.

Om te relaxen kunt u in de zon of de schaduw van een van de bomen een goed boek lezen, of naar een thermaalbad gaan dat een combinatie is van bassins met warm geneeskrachtig water en gewoon zwemwater, waar ook een afspraak gemaakt kan worden voor een massage, schoonheidsbehandeling, pedicure, en omdat deze baden gedeeltelijk overdekt zijn, kunt u van de diensten het hele jaar door gebruik maken.